Menukaart

/Menukaart
Menukaart 2018-06-01T15:21:28+00:00
Gravad lax
huisgemarineerde zalm, mosterd dillesaus
14
Scampi’s
Met pittige mangosalsa, koriander
13
Carpaccio van ossenhaas
Parmezaan, geroosterde tuinbonen, rucola, pesto
14
Gamba’s al ajillo
gamba’s op Spaanse wijze in de knoflookolie
13
Palet Hoogerheide
gerookte paling, zalm en Hollandse garnalen, cocktailsaus
15
Thaise rode currysoep
Pikante soep, gamba’s, shiitake, bosui, aanrader!
8
Kikkerbilletjes
gebakken in de knoflookboter
14
Kalfszwezerik
krokant gebakken met madeirasaus
15
Geitenkaas
omwikkeld met spek, honing en sesamkoekje    
13
Wildbouillon
dubbel getrokken wildbouillon met bospaddenstoelen
6
Tomatensoep
prei, gehaktballetjes en room
6
Kreeftenbisque
romig, met stukjes kreeft en een vleugje cognac
10

 

Eendenborst
schorseneren- en dadelpuree, seizoensgroenten
22
Runderspies
van de lavasteengrill, knoflookmayonaise
18
Lamskoteletjes
van de lavasteengrill, knoflookmayonaise
25
Italiaans stoofvlees
salie, rozemarijn, knoflook, jeneverbes, puree, aanrader!
18
Rib-eye
gegrild op de lavasteengrill (300 gram), met chimichurri
24
Aziatische buikspek
langzaam gegaarde buikspek, gamba’s, rijst met groenten, hoisin saus
17
Kogelbiefstuk
pesto, knoflook, pecorino, pijnboompitjes, spaanse peper, rucola
23
Bavette
een biefstuk met smaak, pepersaus
19
Tournedos
met pepersaus (200 gram)
29
Ossenhaaspuntjes
met een Spaanse marinade, knoflook, rode pepers, rijst
23
Mixed grill
biefstukje, varkenshaasmedallion, lamskotelet, spare rib, knoflooksaus
22
Cote à l ‘Os
van de lavasteengrill, 500 gram
33

Heeft u een allergie? Meld het ons, we houden er graag rekening mee.

Dorade
filet van dorade, gember, limoensap, soja en lente uitjes
22
Gamba’s
in een tomaten knoflooksaus, pasta. (licht pikant)
23
Kabeljauw
op Italiaanse wijze, met pasta, pesto, tomaat, olijven, kappertjes en kaas
22
Visschotel
gebakken zeebaars, zalm, kabeljauw en gamba, bouillabaisesaus
25
Slibtongetjes
warme groenten, frites, remouladesau
20
Bospaddenstoelen risotto – Vega
Shiitake, oesterzwammen, kastanjechampignons met herfstgroenten
16

Heeft u een allergie? Meld het ons, we houden er graag rekening mee.

Kaasplankje
selectie van speciaal voor u samengestelde kazen
11
Chocolade soufflé
luchtige soufflé met een hart van vloeibare chocolade
7
Flaugnarde
peren en bramen in de calvados, met beslag, uit de oven, met vanille-ijs
7
Dame Blanche
3 bollen vanille-ijs met warme callebaut chocoladesaus
8
Parfait
witte chocolade parfait met hazelnoot, aardbeiensaus en italiaans schuim
7
Coupe amarene
stracciatella- en amarene ijs en amarene kersen
7
Proeverijtje
diverse desserts samengesteld door de chef
10
Kinderijsje
vanille ijs, op een verrassende manier
5
Koffie kompleet
Kopje nespresso koffie met allerlei lekkers en een likeurtje
7

 

Keuzemenu 3-gangen 27,50


Voorgerechten

vitello tonnato, kalfsvlees met tonijnsaus
of
foreltartaar met gerookte zalm
of
uiensoep
of
geitenkaas in wonton, chilisaus (vega)


Hoofdgerechten

kabeljauw, bataat puree, kappertjes, zeekraal
of
huisgemarineerde spare ribs

of
bospaddestoelen risotto, Vega

of
varkenshaas champignonroomsaus

of
kangoeroe, gemarineerd op Oosterse wijze


Nagerechten

coupe caramel, caramel-ijs met caramelsaus
of
coupe advocaat

of
crème brûlée

Reserveren

Reserveren kan via reserveren@ouweleeuw.nl (minimaal 24 uur van te voren) of telefonisch via 0164-613058.