Menukaart

/Menukaart
Menukaart 2019-01-09T14:48:04+00:00
Carpaccio van ossenhaas
Parmezaan, geroosterde tuinbonen, rucola, pesto
14,50
Gamba’s al ajillo
gamba’s op Spaanse wijze in de knoflookolie
13,50
Palet Hoogerheide
gerookte paling, zalm en Hollandse garnalen, cocktailsaus
15,50
Thaise rode currysoep
Pikante soep, gamba’s, shiitake, bosui, aanrader!
8,25
Kikkerbilletjes
gebakken in de knoflookboter
14,50
 Uiensoep
Gegratineerd met kaas
 6,25
Kalfszwezerik
krokant gebakken met madeirasaus
15,50
Geitenkaas
omwikkeld met spek, honing en sesamkoekje    
13,50
 Tomatensoep
prei, gehaktballetjes en room
 6,25
Kreeftenbisque
romig, met stukjes kreeft en een vleugje cognac
10,25

 

Runderspies
gemarineerd en van de lavasteengrill, Argentijnse saus
20,50
Italiaans stoofvlees
salie, rozemarijn, knoflook, jeneverbes, frites
18,50
Bavette
een biefstuk met smaak, pepersaus
21,50
Rib-eye
gegrild op de lavasteengrill (300 gram), met chimichurri
24,50
Kogelbiefstuk
pesto, knoflook, pecorino, pijnboompitjes, spaanse peper, rucola
24,50
Ossenhaaspuntjes
op Thaise wijze gemarineerde ossenhaas gewokt in sesamolie met ananas en rijst (pittig)
24,50
Tournedos
met pepersaus (200 gram)
29,75
Varkenshaas
champignonroomsaus
18,50

Heeft u een allergie? Meld het ons, we houden er graag rekening mee.

Dorade
filet van dorade, gember, limoensap, soja en lente uitjes
22,50
Gamba’s
gemarineerde wilde gamba’s van de grill met zeezout (niet gepeld)
23,50
Kabeljauw
op Italiaanse wijze, met pasta, pesto, tomaat, olijven, kappertjes en kaas
22,50
Visschotel
gebakken zeebaars, zalm, kabeljauw en gamba, bouillabaisesaus
25,50
Slibtongetjes
warme groenten, frites, remouladesau
21,50

Heeft u een allergie? Meld het ons, we houden er graag rekening mee.

Voorgerechten

Carpaccio van portobello
truffelmayonaise, rucola, pijnboompitjes
9
Rode bieten carpaccia
geitenkaas, sinaasappel, basilicum, appelstroop, cashewnoten
9
Salade halloumi
gegrilde halloumi, krulsla, tomaat, paprika, groene asperges, vinaigrette
9
Salade geitenkaas
geitenkaas in wonton met zoete chilisaus
9
Hoofdgerechten
Conchiglie
pasta schelpjes, olijfolie, zeezout, knoflook, pijnboompitjes
15
Bospaddenstoelenrisotto
shiitakes, oesterzwammen, portobello
 17
Quinoa
pappadum, knoflook, koriander, tomatensaus, griekse yoghurt
 17
Pasta pesto
dagverse groenten, pesto, parmezaan
17
Lasagna
spinazie, courgette, champignons, rode ui
17
Curry
veggie gehaktballetjes, rode curry, rijst, koriander
18
Gegrilde Courgette
romige saus, knoflook, granaatappel, geroosterde tuinboontjes, za’tar
17

Heeft u een allergie? Meld het ons, we houden er graag rekening mee.

Kaasplankje
selectie van speciaal voor u samengestelde kazen
11,25
Zwarte woud dessert
Chocolade-ijs, vanille-ijs, amarene kersen, advocaat, kirchwasser
8,25
Flaugnarde
peren en bramen in de calvados, met beslag, uit de oven, met vanille-ijs
7,25
Dame Blanche
3 bollen vanille-ijs met warme callebaut chocoladesaus
8,25
Parfait
witte chocolade parfait met hazelnoot, aardbeiensaus en italiaans schuim
7,25
Coupe amarene
stracciatella- en amarene ijs en amarene kersen
7,25
Proeverijtje
diverse desserts samengesteld door de chef
10,25
Kinderijsje
vanille ijs, op een verrassende manier
5
Crème brûlée
Vanille dessert met gekarameliseerde suiker
7,25
Koffie kompleet
Kopje nespresso koffie met allerlei lekkers en een likeurtje
7,25

 

Keuzemenu 3-gangen 28,25


Voorgerechten

wildragoût met een pasteitje
of
vitello tonnato, kalfsvlees met tonijnsaus
of
geitenkaas in wonton, chilisaus
of
uiensoep


Hoofdgerechten

konijnenbout, gegaard in de tijm en knoflook
of
kabeljauw, witte wijn saus, muscaat druifjes
of
bospaddestoelenrisotto
of
huisgemarineerde spare ribs


Nagerechten

gecarameliseerde ananas
of
chocolade dessert
of
coupe caramel     

Reserveren

Reserveren kan via reserveren@ouweleeuw.nl (minimaal 24 uur van te voren) of telefonisch via 0164-613058.