Menukaart

/Menukaart
Menukaart 2018-10-26T10:14:15+00:00
Carpaccio van ossenhaas
Parmezaan, geroosterde tuinbonen, rucola, pesto
14
Gamba’s al ajillo
gamba’s op Spaanse wijze in de knoflookolie
13
Palet Hoogerheide
gerookte paling, zalm en Hollandse garnalen, cocktailsaus
15
Thaise rode currysoep
Pikante soep, gamba’s, shiitake, bosui, aanrader!
8
Kikkerbilletjes
gebakken in de knoflookboter
14
 Uiensoep
Gegratineerd met kaas
 6
Kalfszwezerik
krokant gebakken met madeirasaus
15
Geitenkaas
omwikkeld met spek, honing en sesamkoekje    
13
 Tomatensoep
prei, gehaktballetjes en room
 6
Kreeftenbisque
romig, met stukjes kreeft en een vleugje cognac
10

 

Runderspies
gemarineerd en van de lavasteengrill, Argentijnse saus
20
Italiaans stoofvlees
salie, rozemarijn, knoflook, jeneverbes, frites
18
Bavette
een biefstuk met smaak, pepersaus
21
Rib-eye
gegrild op de lavasteengrill (300 gram), met chimichurri
24
Kogelbiefstuk
pesto, knoflook, pecorino, pijnboompitjes, spaanse peper, rucola
24
Ossenhaaspuntjes
op Thaise wijze gemarineerde ossenhaas gewokt in sesamolie met ananas en rijst (pittig)
24
Tournedos
met pepersaus (200 gram)
29
Varkenshaas
champignonroomsaus
18

Heeft u een allergie? Meld het ons, we houden er graag rekening mee.

Dorade
filet van dorade, gember, limoensap, soja en lente uitjes
22
Gamba’s
gemarineerde wilde gamba’s van de grill met zeezout (niet gepeld)
23
Kabeljauw
op Italiaanse wijze, met pasta, pesto, tomaat, olijven, kappertjes en kaas
22
Visschotel
gebakken zeebaars, zalm, kabeljauw en gamba, bouillabaisesaus
25
Slibtongetjes
warme groenten, frites, remouladesau
21
Zeetong 300gr
in de roomboter gebakken, afgeblust met citroen en peterselie
29
 Zeetong 500gr
in de roomboter gebakken, afgeblust met citroen en peterselie
 39

Heeft u een allergie? Meld het ons, we houden er graag rekening mee.

Voorgerechten

Carpaccio van portobello
truffelmayonaise, rucola, pijnboompitjes
9
Rode bieten carpaccia
geitenkaas, sinaasappel, basilicum, appelstroop, cashewnoten
9
Salade halloumi
gegrilde halloumi, krulsla, tomaat, paprika, groene asperges, vinaigrette
9
Salade geitenkaas
geitenkaas in wonton met zoete chilisaus
9
Hoofdgerechten
Conchiglie
pasta schelpjes, olijfolie, zeezout, knoflook, pijnboompitjes
15
Bospaddenstoelenrisotto
shiitakes, oesterzwammen, portobello
 17
Quinoa
pappadum, knoflook, koriander, tomatensaus, griekse yoghurt
 17
Pasta pesto
dagverse groenten, pesto, parmezaan
17
Lasagna
spinazie, courgette, champignons, rode ui
17
Curry
veggie gehaktballetjes, rode curry, rijst, koriander
18
Gegrilde Courgette
romige saus, knoflook, granaatappel, geroosterde tuinboontjes, za’tar
17

Heeft u een allergie? Meld het ons, we houden er graag rekening mee.

Voorgerechten

Wildparade
wilde eend paté, hertenham, vijgenchutney, wildbouillon
12
Ragoût
huisgemaakte ragoût van wild met een pasteitje
11
Hertencarpaccio
met grana padano, geroosterde tuinbonen, rucola, truffelmayonaise
13
Wildbouillon
dubbel getrokken wildbouillon met bospaddestoelen
6
Hoofdgerechten
Hazenpeper
Heerlijke “hachee” gemaakt op grootmoeders wijze
18
Eendenborst
schorseneren- en dadelpuree, najaarsgroenten
 22
Hert
Hertenhaas, kersendressing,peer, Parmezaanse kaas
 26
Konijnenbout
gegaard in de tijm en knoflook
16
Kangoeroe
van de lavasteengrill, gemarineerd op oosterse wijze
20

Heeft u een allergie? Meld het ons, we houden er graag rekening mee.

Kaasplankje
selectie van speciaal voor u samengestelde kazen
11
Zwarte woud dessert
Chocolade-ijs, vanille-ijs, amarene kersen, advocaat, kirchwasser
8
Flaugnarde
peren en bramen in de calvados, met beslag, uit de oven, met vanille-ijs
7
Dame Blanche
3 bollen vanille-ijs met warme callebaut chocoladesaus
8
Parfait
witte chocolade parfait met hazelnoot, aardbeiensaus en italiaans schuim
7
Coupe amarene
stracciatella- en amarene ijs en amarene kersen
7
Proeverijtje
diverse desserts samengesteld door de chef
10
Kinderijsje
vanille ijs, op een verrassende manier
5
Crème brûlée
Vanille dessert met gekarameliseerde suiker
7
Koffie kompleet
Kopje nespresso koffie met allerlei lekkers en een likeurtje
7

 

Keuzemenu 3-gangen 27,50


Voorgerechten

wildragoût met een pasteitje
of
vitello tonnato, kalfsvlees met tonijnsaus
of
geitenkaas in wonton, chilisaus
of
uiensoep


Hoofdgerechten

konijnenbout, gegaard in de tijm en knoflook
of
kabeljauw, witte wijn saus, muscaat druifjes
of
bospaddestoelenrisotto
of
huisgemarineerde spare ribs


Nagerechten

gecarameliseerde ananas
of
chocolade dessert
of
coupe caramel     

Reserveren

Reserveren kan via reserveren@ouweleeuw.nl (minimaal 24 uur van te voren) of telefonisch via 0164-613058.